Ajaks, mil sa oled alustanud pulmakleidi otsimisega, oled sa ilmselt teinud üsna pika nimekirja mis su unistuste kleidil olema peaks. Enamus pruutkleidisalonge laseb sul broneerida ainult tunniajaseid kokkusaamisi. Kuigi ühest tunnist piisab kleitide proovimiseks, siis kui sa kitsendaksid oma valikuid enne pruutkleidisalongi astumist, oleks sul palju meeldivam ja rahulikum ostukogemus.

Üks lihtne viis limiteerida oma valikuid on valida siluett, mis rõhutab sinu parimaid omadusi ja peidab vähem meeldivaid. Alustuseks, mõtle välja milline neist viiest kehatüübist kõige paremini määratleb sinu oma: väike, pluss-suurus, büstikas, liivakell või sale ja sirge? Ja ära unusta, sa ei pruugi sobituda ainult ühte kategooriasse – enamus inimesi ei sobi! Näiteks Kim Kardashian: ta on väike, rinnakas ja tal on (uskumatud) liivakella kurvid. Ja tema pulmakleidi siluett, tagasihoidlik kaelajoon ja taljet paljastavad väljalõiked, oli ideaalne kompliment tema kehakujule.

Lisaks oma kehatüübi järgi õige kleidi leidmisele, on veel mõned asjad mis aitavad muuta pulmakleidi ostmise kogemuse võimalikult lihtsaks. Esiteks, usalda oma konsultanti ja ära karda proovida kleite mida ta soovitab, ka neid mis võivad sinu traditsioonilisse mugavustsooni mitte mahtuda. Lisaks, šoppa oma toetusgrupiga! Preili Negatiivsus ei vääri püha kohta „jah-või-ei” kleiditiimis. Ja lõpuks, valmista ette oma juuksed ja meik. Nii on palju lihtsam ette kujutada ühtede nende kleitide kandmist oma pulmapäeval kui sa ei näe välja nagu sa oleksid just voodist välja tulnud.

Nii, mida sa veel ootad? Pane aeg kinni ja alusta oma kehatüübile parima kleidi otsingut.


Pulmaklet Lilly 3550

Pulmakleit Lilly 3550