Mitmed pulmakleitide disainerid esitlevad just praegu oma uusi kollektsioone 2015. aastaks. Tuleb tõdeda, et mõned suunad – nagu klassikaline siluett ja pitsist elemendid – on üsna etteaimatavad. Õnneks on ka tegijad, kes pakuvad üllatusi ja on katsetanud täiesti uusi lähenemisi. Enne populaarsemaid abiellumise kuid, on hea aeg üle vaadata, mis on tulevad trendid ja mida neist võib ka meie salongis näha


 1. Pits on kõik, mida Sa vajad!


Pitsist kleidid, kaunistused looril, varrukad...iga pitsiga pruutkleit on kindlapeale minek.

Uuel aastal on materjalidest just pits väga trendikas. Pits on kõige klassikalisem materjal, mida pulmakleitidel kasutatakse, see muudab iga kleidi romantiliseks, pehmeks ja eksklusiivseks...kuid mida on siis uut pitsimaailmas 2015.aastal? Mina tooksin välja siin PITSIST PLUUSID, mis on väga populaarsed paljude firmade kollektsioonides. Põhiline, miks pruutidele sellised pluusid meeldivad on see, et nendega saab jätta ühest kleidist kaks erinevat muljet. Mida see siis tähendab? Kasutades sellist pluusi saad Sa kaks erinevat kleiti, üks formaalsem ja pidulikum, teine vabam ja sobilik näiteks pulmapeole. Väga lihtne ja kiire võimalus muuta oma väljanägemist!

Vaata Lilly 2015 kleite pitsist pluusiga ja ilma.


Lilly pulmakleit 2015, mudel 08-3546


Lilly 3546


Lilly pulmakleit 2015, mudel 08-3544


Lilly 3544


Lilly pulmakleit 2015, mudel 08-3508


Lilly 3508


Sul ei tule pikalt otsida õlapaeltega pulmakleiti, sest kõikidele õlapaelteta kleitidele saab ülemise osa juurde lisada.

Ma sooviks eeskujuks välja tuua mõned pitsist pluusid firmalt Novias brand.


Novias boleros

 

Kõik NOVIAS pluusid on valmistatud kvaliteetsest hispaania pitsist ja tüllist. Nagu ka sama ettevõtte loorid ja boolero jakid, on pitsist pluusid valmistatud Euroopas.

Veel üks elegantne ja tähelepanuköitev osa pluuside juures on nööbid. Soovid olla kui Grace Kelly oma pulmas? Siis lisa kindlasti oma kleidile üks eksklusiivne pluus.


Lilly pitsist pluus 2015, mudel 09-3176


Lace Top Lilly 3176


Lilly pitsist pluus 2015, mudel 09-3181


Lilly lace top 3181



Lilly pitsist pluus 2015, mudel 09-3183


Lilly top 3183


2. Satiini puhas elegants

 

Eelmisel hooajal oli lisaks pitsile väga populaarne materjal veel satiin Satiinil on ka 2015. aastal oma kindel koht. Paljud pulmakleitide valmistajad kasutavad seda oma uutes kollektsioonides.

 

Satiinist pulmakleit Kalipso, kollektsioon Secret Garden, Gala


Kalispo Gala 

 


Pulmakleit Kalmia, kollektsioon Secret Garden, Gala


 Kalmia Gala

 

Miks pruutidele meeldivad satiinist pulmakleidid? Vastus sellele on üpriski lihtne - satiinist kleidid on tagasihoidlikud kuid samal ajal väga elegantsed. Klassikalisel satiinil on kerge läige ja seda on väga praktiline kasutada erinevate kleitide puhul. Satiinist kleidid ei kortsu peaaegu üldse, kleite on väga kerge puhastada ja mugav kanda.

Paljud firmad nagu näiteks Agnes Bridal, kombineerivad satiini pitsiga. Trendikas pitsist ülemine osa pehmest satiinist seelikuosaga.


Agnes Bridal Dream pulmakleit 2015 aasta kollektsioonist, mudel KA-14017A (Alates detsembrist 2014 saadaval ka meie salongis)


KA-14017 Agnes

 

3. Ole minu merineitsi!

 

Kõik, mis Sa pead teadma 2015 aasta kleidi lõigetest ja siluettidest on see, et nii merineitsi lõige kui ka klassikaline A-lõige kergelt avarama altosaga, on väga populaarsed. Merineitsi lõikega saab esile tuua oma figuuri ja rõhutada kurve. Huvitav fakt merineitsi lõigete kohta on veel see, et ligi 80% kõrgekvaliteedilistest professionaalsetest kleitidest on merineitsi lõikega. Põhiliselt kasutatakse selliste kleitide puhul pitsi ja tülli.

Siin on mõni kena näide:

 

Pulmakleit Lilly Bridal 2015 kollektsioonist, mudel 3534


Lilly Wedding Dress 3534

 

Agnes Bridal Dream pulmakleit 2015 aasta kollektsioonist, mudel KA-14065 (Alates detsembrist 2014 saadaval ka meie salongis)


Agnes KA-14065

 

4. Seksikas pruut

 

2015. aastal on pulmakleitides näha uut provokatiivset suunda. Kuulus Berta idee seksikast pitskleidist on pannud paljusid pulmakleitide valmistajaid ka ise sellises stiilis kleite tegema. Ja sellistest kleitidest on saanud uus trend, mida võiks nimetada seksika pruudi trendiks.

Kuidas sellist stiili ära tunda? Sellele stiilile on iseloomulik väga madal V-kaelus, lahtine seljaosa ja julged pitsist kaunistused. Kes on seksikas pruut? Keegi, kes ei karda näidata oma figuuri, soovib tunda end tõeliselt naiselikult ning püüda kõigi tähelepanu.

Siin on mõned näited.

 

Agnes Bridal Dream pulmakleit 2015 aasta kollektsioonist, mudel KA-14108 (Alates detsembrist 2014 saadaval ka meie salongis)

Agnes KA-14108


 

Pulmakleit Lusima, kollektsioonist Secret Garden, Gala

 

Lusima Gala

 

Pulmakleit Lilly Bridal 2015 kollektsioonist, mudel 3538 style

 

Lilly 3538

 

 

5. Mitte ainult valge

 Veel üks tõusev trend pulmamaailmas on alternatiivide otsimine klassikalisele valgele kleidile. Populaarsust koguvad kuldsed, hõbedased ning kõik roosad ja virsiku toonid. Mitte midagi väga šokeerivat nagu mustad kleidid 2011. ja 2012. aastal, aga kindlasti võib läheneda kleidi toonile loominguliselt ja värskelt.

 

Mori Lee 2015, mudel 2719 Rikkalik kaunistustega tikand õhukesel kangal

 

Mori Lee 2719

 

  

Lisaksin veel, et olenemata pulmaturul valitsevatest trendidest ja soovitustest soovitaksin ma kuulata oma südant ja valida just oma unistuste kleit. Trendikas või klassikaline, satiinist või pitsiga, looriga või ilma – see on Sinu kleit...ja Sa oled ainulaadne!

 

Ootan Sind rõõmuga Victoria Bridal salongi!

 

Siirate soovidega

 Victoria

Salongi omanik