1) Määra kokkusaamine iga salongiga, mida plaanid külastada

Ära broneeri üle kahe kohtumise päevas – üks hommikuks ning teine pärastlõunaks – sest kunagi ei tea ette, kui kaua võib salongis aega minna. Kunagi ei tasu kallisse pulmasalongi eelnevalt kokkuleppimata sisse astuda ning pulmakleite lihtsalt sirvima hakata. Kui kindel aeg on varem broneeritud, on võimalik soovitut kirjeldada ning salongis antakse erinevaid kleite proovida. Sel juhul ei jää klient millestki ilma, kui ta ei leia oma unistuste kleiti, sest salongi töötajad ei anna enne alla kui lõpuks õige kleit siiski leitakse.

 


2) Alusta soodsamate butiikide ning kauplusladudega

Proovige kõigepealt selga soodsamaid kleite ning lõpetage alles siis kui te ühessegi neist ei armu. Kui eelistate polüestersatiinist kleiti, siis ärge proovige selga midagi sarnast siidsatiiniga.



3) Tea, millist pulmakleiti soovid selga proovida.

Kas rihmadega või ilma? Kas lühikest või pikka turnüüriga kleiti? Tasub olla avatud erinevate kaelustega kleitide proovimisele, aga juhul, kui tead kindlalt, et ei soovi puhevil seelikut, siis tasub seda ka salongi konsultandile öelda, et ta ei raiskaks aega kleitidele, mida sa näha ei soovi. Pealegi on need rasked!



4)Ole aus ja otsekohene oma eelarve suhtes

Kui sul on kulutamiseks maksimaalselt 600 eurot, ning ka soovitud kleit maksab sama palju, siis ütle seda ka salongi konsultandile. Küsi näha just neid kleite, mille maksumus jääb 400 ning 600 euro vahele. Pea meeles, et paljud butiigid küsivad lisaraha ka ümbertegemiste ja muudatuste eest. Kui soovite, et loor oleks algusest peale eelarvesse kaasatud, teavitage sellest ka müüjat.



5) Ära külasta salongi suure hulga sõpradega.

Soovitav on kaasa võtta ainult ema ning pruutneitsi, või kaks sõbrannat, kui ema ei saa tulla. Telesaated, kus suur hulk perekonnaliikmeid ning sõpru pöidlaid erinevate kleitide peale alla ning üles suunavad, ei ole realistlikud. Pulmasalongid on tiheda ajakavaga kohad ning peale sinu on samal päeval aja broneerinuid veel. Peale selle, on sinu enda arvamus lõpuks ikkagi see, mis loeb.